Erivan’da İki Gün Seyahat Programı Ermenistan’ın Yeşil Şehrine En Erken Zamanda Gidenlerin Rehberi

Daha küçük yemeklerine (Ermeni ‘tapas’ diyebilirsiniz) bağlı kaldığımda, orada hiç kötü yemek yemedim ve nostaljiyi geri getirdiği için orada olmaktan zevk alıyorum. Çok, Temurnots’u başkalarına önerebildiğim için gerçekten başım dönüyor, çünkü oradan çok yüksek bir hafızamız var. Yepyeni Khatchaturian koridor sandalyeleri birinci basamak, sekiz yüz ziyaretçi, yani bir konser salonu. Yeni Spendiaryan koridoru hevesli bir opera ve birinci basamak, iki yüz sandalyeye sahip dans koridoru olacak.

  • 2013’te zaman zaman Ermenistan’a gittim ve her zaman beni finanse edecek iyi bir sigortam var.
  • Muhtemelen taze Ermeni kırsalını süsleyen birçok kilise ve manastır göreceksiniz, ancak bunların en yeni Erivan şehir merkezini doyurduğunu göremezsiniz, bu kesin.
  • Erivan’daki ilk gününüzde, Erivan’da daha önce hiç olmadığı kadar sulu Ermeni yemek dünyasının tadını çıkarırken bölgenin ana ve yaygın manzaralarını ziyaret etmenizi şiddetle tavsiye ederim.
  • 2013’ten beri kendimin peşindeyseniz, o zamanlar Erivan’a yaptığım kişisel temel ziyaretin beni Kafkasya’daki küçük ülkeye aşık olmaya zorladığını bilirsiniz.
  • Çoğu insan Gürcü yemeğini ne kadar sevdiğinden bahsediyor, ancak benim için ağır ve lezzetine rağmen sık sık yememiz kolay değil.

Erivan’daki ilk gün, Erivan’da bulunan çok sulu Ermeni Pinco akşam yemeği sahnesinin tadını çıkarıyorsanız, şehrin başlıca ve çok iyi bilinen manzaralarına gitmenizi öneririz.Erivan’ın bir sonraki seferi için, şehirdeki kişisel favori yerlerimden birkaçına gitmenizi öneririm. Hangi kontrol listesi en iyi kafelerden, akşam yemeklerinden, tavernalardan bazılarını içerir ve Erivan’da çok az değer verilen ve az gidilen bir alan keşfedeceksiniz. Oradan, Saryan’ın ek kenarına gitmenizi ve kesinlikle çevredeki en iyilerden biri olan ünlü bir içki restoranı olan Within the Vino’ya uğramanızı öneririm. Yeni Cascades’i çevreleyen çok sayıda kafe ve Temurnots (yukarıda listelenmiştir) ve sulu şarap ve muhteşem Tay yemeği sunan harika bir set olan Wine Republic gibi birkaç harika akşam yemeği var.

Pinco: Erivan’da Birkaç Gün: Erivan’da Tercih Ettiğim Bazı Şeyleri Değerlendirin

Republic Rectangular’ın yanında bulunan yepyeni Moscow Movies’in beş sinema salonu var çünkü binanın doğu bölümünde aslında bir unbarred-heavens tiyatrosu var. Ancak bugün itibar ve film tutacaksanız, taze filmler Erivan’da popüler bir vizyonu deniyor ve Erivan’da en az iki gününüz olduğunda kaçırılmaması gereken harika bir şey. Bölgesel ‘nin yanı sıra Mirzoyan Kütüphanesi, tarihi bir Ermeni güçlendirmesinde bulunan harika ve görünmez bir kafe. En yeni dikdörtgen, Marriott Oteli, Ermenistan’dan Tarih Müzesi ve diğer resmi yapılar gibi dört ünlü yapıyla çevrili. 2013’te kendimi takip ediyorsanız, geçmişte Erivan’a yaptığım ilk ziyaretin beni Kafkasya’daki küçük ülkeye aşık olmaya zorladığını biliyorsunuzdur. Bu, dünyadaki en sevdiğim şehirlerden biri olan Ermenistan’a ilk ziyaretine girenler için gerçekten iyi bir Erivan programı.

Pinco

İçeride kavurma yapıyor ve ayrıca mücevherleri var ve lezzetli kahve sunuyor. Küçük bir bistro ancak güler yüzlü müşteri hizmetleri genellikle bunu telafi ediyor. Daha rahat günlerde, hoş bir verandaya sahiptir ve muhtemelen yemeklerini tamamlamak için rahatlatıcı, canlı seslere sahiptir. Yakınlarda bir kahve getirmek istiyorsanız, Erivan’daki en iyi kafelerden biri olan İtalyan var, mükemmel bir kapuçino içmek için (en özel ve bu nedenle yer kişisel tanınmamı kazanıyor). Bu yüzden Erivan seyahat planı genellikle sizi yeşil para kasabasında kaçırılmaması gereken şehir merkezleri olduğunu düşündüğüm noktadan noktaya şehri gezdirir.

Ermenistan’dan satın almak için bir şey toplamanız gereken yer, Cumhuriyet Meydanı’nın yakınında keşfedilen ve seksenlerin ortalarında açtığınız devasa bir açık gökyüzü alanı olan Vernissage’dir. Kayısılar çiçek açmışsa veya yapraklar sette tekmeliyorsa, yeni Ermeni parasının yollarında yürümek kadar güzel bir şey yoktur. Tiflis’ten Erivan’a (marşrutka) giden yeni otobüse binmeyi seviyorum. Daha ucuz, küçük ve ayrıca yolculuk boyunca her zaman biriyle görüşüyorum (ve genellikle bizi muhtemelen kaçırmayacağımız sürüşe götürüyor).Zvartnots Uluslararası Havaalanı’na seyahat edebilirsiniz, pahalı ve korkunç seyahat olanaklarına sahip güzel ve modern bir havaalanı (şimdilik… kişisel beklentilerim bunun değişmesi yönünde).

Büyük ve keşfedeceğiniz meydan, 1924’te Alexander Tamanian tarafından yapıldı ve örneğin 2018’deki Ermenistan Dalgası’ndan bu yana Erivan’daki her şeyin en yeni merkez üssü haline geldi. Ayrıca yararlanabileceğiniz kadar yeşil alan da var. En iyi konu, Erivan’ın son derece gün batımlarını izlemek için sağlam bir yer olmasıdır.

Pinco

Erivan’da bir gün daha geçirmek için ucuz bir kafeterya eklemeye çalışan birçok kişi için, Vernissage’ın yanındaki Delicious Go’da kalabilir ve şehrin en iyi kafeterya akşam yemeklerinden bazılarının tadını çıkarabilirsiniz (sadece nakit). Erivan’daki kişisel favori hostelim, ailemin sahip olduğu şehir merkezinden biraz uzakta bulunan Grand Hostel. Erivan Pandok, Erivan’da her zaman kalabalık olan bir kafe veya restorandır (ben de yetenekli olan kişiler için önceden planlama yapmanızı öneririm!) muhteşem bir hizmete sahiptir.

Erivan’a Sahip Olmak İçin Paketlenecek Şeyler

Muhtemelen çok sayıda ibadet yeri ve yeni Ermeni kırsalında manastırlar bulacaksınız ancak bunların en yeni Erivan kentsel alanı kardiyovasküler sistemini doldurduğunu görmeyeceksiniz, bu kesin. Gerçekten de inanılmaz Ermeni şarabı ve kıyafeti, salatalardan deniz ürünlerine kadar her şey ve daha fazlasını sunan dikkatli bir kafe olan Gouroo’da yemek yemenizi öneririm. Yakınlarda bir park var ve dinlenmek için iyi bir yer ve insanlar bir kadeh kahvenin tadını çıkarabilir veya kontrol edebilir. Erivan’da tavsiye edilen yemeklerden biri olan Sherep Cafe var, burada lavaşlar yapılıyor ve lezzetli modern Ermeni yemeklerinin tadını çıkarabilirsiniz. Cumhuriyet Meydanı muhtemelen Erivan’daki en popüler manzaralardan biridir ve ayrıca haftalarınız boyunca sürekli olarak gireceğiniz bir alandır.

Ancak, yeni anıta gitmenizi ve yepyeni Soykırım hakkında daha fazla bilgi edinmenizi kesinlikle şiddetle tavsiye ediyoruz çünkü bu, ulusun en yeni geçmişi ve hatta şimdiki durumu üzerinde çok dramatik bir etkiye sahip. Ancak, ben her zaman baharı severim ve Erivan’daki gezileri severim bu nedenle her iki yılda da kontrol etmenizi şiddetle tavsiye ederim. 2013’te performans sergileyerek Ermenistan’a birkaç kez gittik ve her zaman kendimi finanse etmek için bir sigorta oranım vardı.Anında günübirlik bir gezi arayan birçok kişi için, Ermenistan’ın yeni ‘Vatikan’ı olarak kabul edilen Erivan’a yakın bir yerel olan Echmiadzin’i görme fırsatını kaçırmayın. Diyetleri bol miktarda yiyecek sunuyor ve fiyat noktası diğer metropol alanlarına kıyasla ideal. Elbette Ermenistan’ın yeşil yatırım alanındaki son yemeğiniz için Erivan Pandok’a gitmenizi şiddetle tavsiye ediyorum.

Güney Tarafı – 1604 W I-240 Çözüm Otoyolu

Pinco

Bu rehber genellikle Ermeni yemekleri ağırlıklıdır, ancak ülkenin yepyeni mutfağını kesinlikle seviyorum. Yepyeni çılgın çatı, Ararat’ın taze yüksek ve alçak tepeleri gibi görünmek için yaratıldı ve tasarlandı. Rossiya Filmleri aslında Sovyetler Birliği’nin dağılmasından sonra durduruldu ve sonunda yer bir alışveriş merkezine dönüştü.

Erivan’daki Üst Düzey, Lüks Tatil Köyleri

Erivan’daki en iyi konutu bulmaya çalışanlar için Erivan’daki yeni Alexander Resorts’u öneririm. Erivan’dayken 2. katlarda çok zaman geçiriyorum ve bu benim kişisel Erivan seyahat planımın önemli bir unsuru olacak. Muhtemelen gerçekten tanık olabileceğiniz en kasvetli şeylerden biri, ancak Ermenilerin hala alanlara nasıl para ödediğini görmek inanılmaz.

Mutlu olanlar için, en iyi hakkında bazı şaşırtıcı bakış açıları edinebilirsiniz. Burada, Ermenistan’ın yirminci yüzyılın başlarında yaşadığı taze yürek parçalayıcı geçmişe kısa süreli bir bakış açısı getirebilecek bir müze bulacaksınız.En yeni Cascades aslında çarpıcı ve Erivan’daki en iyi şeylerden biri, özellikle de Ararat’ın daha iyi bir katil manzarasını değerlendiriyorsanız (ve bu genellikle olmaz – ancak, olursa genellikle yüzünüzü patlatır).

Birçok kişi Gürcü yemeklerini ne kadar sevdiğinden bahsediyor, ancak benim için, lezzetten sonra bile sürekli yemek bizim için basit olmaktan çok ağır. Erivan’ın içindeki en bilinmeyen mülklerden biri muhtemelen Rossiya Alışveriş Merkezi, muhtemelen daha önce hiç görmediğiniz en tuhaf çatılardan birine sahip bir gelişme. Daha önce bir film olan Rossiya Alışveriş Merkezi, 1968 ile 1975 yılları arasında Ermeni mimarlar Spartak Khachikyan, Hrachik Poghosyan ve Artur Tarkhanyan tarafından inşa edilmiştir.

Pinco

Erivan’da 2 gün geçirmenin kendinize büyük bir kötülük yaptığınıza inandığımda, yine de bu iki hafta içinde kentsel alanınızın gerçek bir beğenisini bulabilirsiniz. Hangi web sitesi ülkeden kişileri kabul etmiyor. Ermenistan’ın harika ülkesine hevesli ve ilgili insanları götürme tutkusu olan seyahat blog yazarı. Burada kalmadığım için çoğunlukla mükemmel puanlar alıyor ve gerçekten de orada tek başıma harika bir puro içtim. Çatıya oturduk, burada satın aldığımız harika bir puro aldık ve kendimi rahat izleyici kitlesine ait hissettim.

İkinci Kat, tam olarak belirttiği gibi olan bir kulübü deneyin -, ikinci katlara. İyi bir katil avokado salatası ve besleyici bir çorba var… ayrıca inanılmaz şaraplar servis ediyor ve tüm ortam Erivan’da görebileceğiniz diğer şehirler için benzersiz. İçeriye girmenizi ve Erivan’da geçireceğiniz gün için sizi motive edecek lezzetli kahvelerden birini almanızı öneririm.

Ne zaman içki içme zamanımı ayarlasam, akşamları oldukça harika bir zamandır. İçki mekanı sizi bir fon alanından uzaklaştırıp sessiz, sakin bir hisse taşıma eğilimindedir. Şu anda, muhtemelen Erivan’daki en sessiz köşelerden biridir ve oraya gitmediğinizde bir şey olmaz.

Erivan seyahat planınız için ek bir ipucunuz varsa, onu aşağıdaki ifadelerde kaçırmayın! Şehrin içinde yapabileceğiniz en sevdiğiniz şeylerin tam olarak ne olduğunu duymak istiyorum! Bence, yepyeni 14. Kat Oteli şehirde kalmak için en iyi metropol alanlarından biri. Yatak odasında çılgın manzaralar elde edebilirsiniz ve her şey temiz, konumlanmış ve mantıklı olacaksınız.

Pinco

Erivan’ın son derece fotojenik metropol alanlarından biri, şehir merkezinde bulunan Mavi Cami’dir. Yani cami 1700’lerin ortalarına kadar uzanıyor ve biraz kısa bir geçmişi var çünkü. 20 Ocak 1933’te mühürlenen, etrafını çevreleyen çok sayıda keşif-hava kafesi ve çoğunlukla çevre dostu alan bulunan en yeni sade gri güçlendirme denemesi. Yeni Opera binasının içinde ve çevresinde her zaman bir şeyler oluyor ve bu da onları gidilecek muhteşem bir yer haline getiriyor. Benim kişisel favorim, ana Moskova Sineması, sadece üstündeki taze çeşme.

Ermenistan’ın Hristiyanlığın doğum yeri olduğuna çok inanılmaktadır. Bu nedenle katedral yine de tüm ülkenin en büyüğü olarak durmaktadır, bu nedenle Ermenistan’da ve sadece Erivan’da değil, ziyaret edilebilecek en iyi metropol alanlarından biridir. Yeni Hrazdan Nehri geçitten akmaktadır ve bölge Sovyet onyıllarında iyi bilinen ve fırçalanmış bir yerdir.Yatak odasının tadını çıkarıyorum, göl nefes kesici ve Erivan’ın ayrılmaz bir parçası, çok az insan gezilerinde size yardımcı olmak için çaba sarf ediyor.

Erivan’a Ne Zaman Gitmeye Karar Vermelisiniz?

Erivan’da her maliyet için çeşitli konaklama yerleri ve kiralamalar vardır. İşte Ermeni bölgesinden birkaç tercihim ve bunlardan birinde kesinlikle kalmanızı önerebilirim. Erivan’ın içinde ziyaret edilecek kasabaların olduğu dış mekanı basitçe hareket ettirmiş olacaksınız ve Erivan’da sadece 2 günden daha uzun süreniz varsa görebileceğiniz çok daha fazla yer var. Epicure benim en sevdiğim diğer takılma yerim ve neyse ki, içerisi gerçekten sigara içilmesine izin vermiyorlar. Bu restoranı kullanıyoruz ve genellikle kafede kalabilirsiniz, ancak akşamın ilerleyen saatlerinde de orada kalabilirsiniz.

Coffee 23.5 hakkında bir kahve aldıktan sonra, tünelden Hrazdan Geçidi’ne doğru ilerleyin. En yeni Sovyet kanalı ilginçtir ve sizi Saryan’dan aşağıya doğru, mükemmel bir Sovyet zamanı Öğrenci Demiryolu Rotası, yeni Hrazdan Arenası ve bulabileceğiniz yepyeni geçide götürme eğilimindedir. Erivan’ın her yerinde kahve içmek için en iyi yer Coffee 23.5’tir.

Pinco

Arkadaşım orada yaşadı ve sonra bir gün onların mekanına gitmeye karar verdik ve orada gerçekten de Erivan’da kendi dairemin olmadığını bildiğim için hayran olabileceğimi hemen anladım. Erivan’da Epicure ürünlerini denemek için ziyaret edebileceğim birkaç favori şehrim var. 2 kulüp/yemek yeri birbirinden çok uzak değil, doğal olarak her ikisine de gitmek sorun değil. Saryan’da sevdiğim diğer iki yer Depo Beer & More (şık bir iç mekana sahip olabilecek ve uzman içecekler ve destek hizmeti sunabilecek yeni bir bar) ve DOM’dur. Saryan Otoyolu’nda eğlenceli bir randevu gecesi arayanlar için uğramaya değer. Saryan Otoyolu, şehirdeki kişisel favori caddelerimden biri ve Erivan’da iki gün ziyaret etmediğimde bir diğeri.

Erivan’da Nerede Kalınır

Görmek için neredeyse diğer favori metropol alanlarımdan bazıları Lovers’ Playground, Mommy Armenia, en yeni Botanik Bahçeleri ve Kond’dur. Kond’a giren kişiler için, bir veya iki kadeh içmek veya yemek yemek için Kond Ailesi’ni ziyaret ettiğinizden emin olun. Kalabalık çok genç değil, aksi takdirde tuhaf ve büyük olasılıkla buradaki yeni birini tatmin edecektir.

Soykırım Sanat Galerisi tarihi 24 Nisan’ı deneyin ve bir sonraki Erivan’daysanız, gün içinde oraya gittiğinizden emin olun. Yerliler ve ülkenin dört bir yanından insanlar çiçek satın alma eğilimindedir ve bunları unutulmuş yaşam tarzına harcamak için bırakabilirsiniz. Erivan’dayken yapılması gereken bir şey, Tsitsernakaberd’deki Ermeni Soykırımı anıtını ziyaret etmektir. Kişisel yakınlığa dayalı olarak aslında yaz aylarında dolup taşan ve bölge sakinlerinin yaşamlarını deneyimlediği büyük bir çeşme şehri olan Kuğu Gölü bulunmaktadır.

Abrir chat
Hola
¿En qué podemos ayudarte?